Waarom Artipoppe?

Inhoudsopgave

Waarom Artipoppe?

De Artipoppe Zeitgeist draagzak heeft enkele kenmerken die hem comfortabeler maken dan andere draagzakken. Ten eerste is de heupgordel royaal van omvang en breed genoeg om stevige steun te bieden als je met Baby op stap of avontuur bent! Bovendien zijn er schouderriemen van zachte maar duurzame stof zoals leer (voor wie zijn portemonnee liever wat dikker heeft). En vergeet niet hoe doordacht ontworpen dit ding wordt geleverd, compleet met kleine beenkussentjes op alleen de hoeken van de pijpleiding – er zal geen kwaad kunnen als er iets langs deze paden gebeurt bij gebruik van welk type wandelwagen dan ook

Hoe lang mag baby in Artipoppe?

De Zeitgeist draagzak is een uitstekende keuze voor alle ouders die hem willen gebruiken vanaf de geboorte tot ze 2 jaar oud zijn. Hij is gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor ouder en kind. De drager heeft een gewatteerde tailleband en schouderbanden die hem erg comfortabel maken om te dragen. Hij heeft ook een grote zonnekap die je baby schaduw en bescherming tegen de zon biedt. De draagzak is gemaakt van ademend netweefsel dat helpt je baby koel te houden bij warm weer.

Is Artipoppe geld waard?

De Artipoppe draagzak is een mooi, hoogwaardig stuk gereedschap dat dezelfde functionaliteit biedt als andere draagzakken. Hoewel hij niet geleverd wordt met extra functies of pluche schouderbanden zoals sommige concurrenten doen; als je iets zoekt dat strak en elegant genoeg is om in het openbaar te dragen dan kan dit je geld waard zijn.

Is Artipoppe Nederlands?

We hebben een kleine ploeg toegewijde werknemers die onvermoeibaar in Litouwen werken om onze mooie producten te maken. Het loon is eerlijk en de uren redelijk, dus daarom vinden we het ook zo belangrijk om duurzaam te zijn! De draagdoeken worden gemaakt in ons atelier in Nederland.

Van wie is Artipoppe?

Ontmoet Anna van den Bogert, een moeder die al jaren jongleert met haar werk en privéleven. Ze begon Artipoppe na de geboorte van haar tweede kind om draagdoeken te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvolle accessoires die vrouwen altijd kunnen dragen, ongeacht wat ze aan het doen zijn of waar hun dag hen brengt – zoals hoe we allemaal zouden moeten leven!

Hoe lang mag een baby in een Artipoppe draagzak?

Het dragen van je baby kan een heerlijke ervaring zijn. Over de hele wereld dragen ouders hun kinderen terwijl ze genieten van datgene wat voor hen belangrijk is – zoals muziek maken of boeken lezen! Wat voor jullie allebei de beste manier is, hangt af van hoe groot het gebied is dat bedekt moet worden en welke drager beter bij de jouwe past (en vergeet ook je persoonlijke voorkeur niet).

Wat is de beste Artipoppe draagzak?

De beste Artipoppe draagzak is de Artipoppe Zeitgeist. Lees alles erover in het artikel dat wij over deze draagzak geschreven hebben.

Hoe werkt de Artipoppe kortingscode?

Bekijk deze geweldige aanbieding van Artipoppe! Als je op de onderstaande link klikt, wordt je korting automatisch toegepast bij het afrekenen.

Bekijk Artipoppe korting op Bol.com

Waarom Artipoppe?

Waarom Artipoppe? De Artipoppe Zeitgeist draagzak heeft enkele kenmerken die hem comfortabeler maken dan andere draagzakken. Ten eerste is de heupgordel royaal van omvang en

Lees meer »