TulaLogo 2018 header - BesteBabyDraagzak.nl

4x De leukste Tula draagzakken.

Wil je een draagzak die comfortabel is voor jou en je baby? Kijk dan eens naar de verschillende prints van de Tula draagzakken. Er is een patroon voor iedereen. Daarnaast is de Tula Free To Grow wellicht de meest verkochte draagzak van Nederland.

De leukste Tula draagzakken

Op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een (aanstaande) moeder? Ontdek hier de leukste Tula draagzakken waar je haar heel blij mee maakt!

Tula draagzak - free to grow

Het verhaal achter de Tula draagzak.

 

Sinds de oprichting is het Tula altijd om meer te doen geweest dan alleen maar draagzakken maken. De onderneming wil het emotionele, sociale en fysieke welzijn van ouders en baby’s ondersteunen door producten te maken die ouders helpen zich goed te voelen.

Dit betekent dat elk detail van Baby Tula’s draagzakken gemaakt is met het doel je vrije handen te geven en je mogelijkheden te bieden om vreugde te ervaren.

Sinds 2009 is Baby Tula uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat gezinnen uit de hele wereld met elkaar verbindt en helpt.

De draagzakken van Tula worden vandaag de dag nog handgemaakt in Polen. Bekijk de video op Youtube om dit maakproces te zien.

Tula als cadeau

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of babyshowercadeau? Kijk dan eens naar een Artipoppe draagzak. Deze draagzak is een leuk cadeau-idee voor de kersverse moeder. De Artipoppe draagzak is een handgemaakte, milieuvriendelijke draagzak die gebruikt kan worden voor baby’s vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. Hij is gemaakt van biologisch katoen en is ontworpen om comfortabel te zijn voor zowel de baby als de ouder.

Tula Free To Grow is heel populair

De Tula Free-to-Grow draagzak is momenteel de beste als het erom gaat comfortabel te zijn voor zowel jou als je kind. Je kunt hem als voor- of rugdrager gebruiken, en hij is geschikt vanaf wanneer je kind ongeveer 3,2 kg weegt (ongeveer 6 maanden oud) tot het ongeveer 3 jaar oud is. Deze drager verdeelt het gewicht van je kind gelijkmatig over je bovenlichaam, wat belangrijk is voor jullie beiden. Je kind krijgt goede steun van knie tot knie, en de billen zitten lager dan de knieën (in de M-stand).

Het betekent ook dat de draagzak comfortabel voor je is om te gebruiken. Daarom is het de best verkochte draagzak! De Free-to-Grow groeit met je kind mee, waardoor hij een goede keuze is voor lange tijd. Je kunt de breedte en hoogte van het rugpand aanpassen, afhankelijk van hoe groot je kind wordt.

Printjes van een Tula draagzak

De Free-to-Grow draagzak is erg populair sinds hij voor het eerst op de markt kwam. Tot nu toe hebben veel ouders hem goede beoordelingen gegeven. De draagzak heeft een paar vaste prints, waaronder Play, Playdate, Coast Urbanista, Coast Mason en Coast Beyond. Alle andere prints zijn limited editions en zullen uitverkocht zijn als ze op zijn. Als er een print bij zit die je mooi vindt, wacht dan niet te lang! Je kunt meer over de Tula prenten lezen op dit blog.