Stokke logo beste baby draagzak

4x De leukste Stokke draagzakken

Stokke is een Noorse onderneming die wereldwijd bekend staat om haar hoogwaardige producten voor kinderen. Naast de Tripp Trapp, meest verkochte kinderstoel van Nederland, heeft Stokke ook populaire draagzakken.

De leukste Stokke draagzakken

Op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een (aanstaande) moeder? Ontdek hier de leukste Stokke draagzakken waar je haar heel blij mee maakt!

stokke draagzak - BesteBabyDraagzak.nl

Waarom een Stokke draagzak?

 

Stokke heeft één type draagzak: De Stokke MyCarrier. De Stokke MyCarrier is een draagzak die met zorg ontworpen is. Hij is gemakkelijk te verstellen en past mensen van alle lengtes. Je kunt hem snel aan je lichaam aanpassen, en hij verdeelt het gewicht gelijkmatig. De draagzak Stokke MyCarrier groeit met je kind mee. 

Het zachte gewatteerde materiaal is comfortabel voor jou en je baby. Met zijn intuïtieve gebruiksgemak zul je hem snel kunnen gebruiken. De draagzak heeft een brede zitting die je baby helpt in een ergonomische houding te zitten. Dit is goed voor hun ontwikkeling en laat ze ook de wereld om zich heen zien.

Stokke als cadeau (voor jezelf)

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of babyshower cadeau? Of wil je jezelf eens lekker verwennen met een mooie baby draagzak? Kijk dan eens naar een Stokke draagzak. 

Verschillende kleuren Stokke draagzakken

De Stokke MyCarrier is er in 2022 in 7 verschillende kleuren. De kleuren zijn Black, Blue, Brown, Green, Grey, Pink en Red. Helaas zijn er geen gebroken kleuren die anno 2022 erg in zijn. Ben je wel op zoek naar een draagzak met gebroken kleuren? Bekijk dan eens de Tula draagzakken