beste babydraagzak bykay draagzak

4x De leukste ByKay draagzakken

Een populair merk babydragers is ByKay. Dit bedrijf is gevestigd in Wijchen, Nederland. ByKay maakt stijlvolle en moderne draagzakken die comfortabel zijn voor zowel ouders als kinderen. Het idee erachter is vergelijkbaar met dat van andere aanbieders: je kunt een draagzak gebruiken om je kind op een natuurlijke manier en in een ergonomische houding te dragen, terwijl je je handen vrij hebt om andere dingen te doen.

ByKay draagzak beste babydraagzak

Het verhaal van ByKay

 

20 jaar geleden werd Kay voor het eerst moeder. Ze voelde zoveel liefde voor haar vier kinderen en deze wilde ze het liefst zo dicht bij haar houden.

Ze had een kwalitatief goede, modieuze draagzak nodig. Dus ging ze aan de keukentafel zitten en ontwierp er zelf een.

Ze deed dit zonder enig plan of investeringsgeld. Het maken van een draagzak voor haarzelf leidde uiteindelijk tot haar eigen bedrijf. Moederschap en ondernemerschap hielpen haar zichzelf te vinden en zelfverzekerd uit te groeien van een klein verlegen meisje tot een zelfverzekerde vrouw. Net als haar bedrijf ByKay.

Spreekt dit verhaal van Kay je aan en wil jij ook een hippe draagzak? Bekijk dan de beschikbare deals op Bol.com!

ByKay als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of babyshower cadeau? Kijk dan eens naar een ByKay draagzak. Deze draagzak is een leuk cadeau-idee voor de kersverse moeder. De ByKay draagzak is een handgemaakte, milieuvriendelijke draagzak die gebruikt kan worden voor baby’s vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. Hij is gemaakt van biologisch katoen en is ontworpen om comfortabel te zijn voor zowel de baby als de ouder.

Bewust voor people & planet

ByKay hecht er veel waarde aan dat we ons allemaal bewust zijn van mens en planeet. Voor de baby draagzakken gebruikt ByKay stoffen die door OEKOtex gecertificeerd zijn. Ze voldoen daarbij aan de hoogste kwaliteitseisen voor draagzakken, zoals gesteld door EN13209 en ASTM. ByKay werkt ook hard om op alle mogelijke manieren duurzaam te zijn. Dit houdt in dat ze bij het ontwerpen van de producten afval zoveel mogelijk beperken. Ze recycleren het textielafval en gebruiken gerecycleerd papier en karton voor de verpakkingen en materialen. ByKay controlereert voortdurend de impact op het milieu en zoeken naar manieren om nog meer te verbeteren.

Ben jij op zoek naar een draagzak waarbij je bewust let op het milieu? ByKay is in ieder geval een goede keuze!

Van spijkerbroek tot draagzak

ByKay zoekt ook naar manieren om de invloed op het milieu te verder te verminderen. Dat zie je bijvoorbeeld aan de draagzakken. Zo is er een lijn draagzakken ontworpen die gemaakt zijn van oude jeans. De productie van jeans creëert veel afval, dus geeft ByKay ze een tweede leven! Het leuke hiervan is dat elke draagzak uniek is, omdat elke spijkerbroek anders is. En een deel van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation.