Babybjorn logo bestebabydraagzak

4x De leukste Babybjorn draagzakken

Een Babybjorn draagzak is er voor iedereen. Zo heeft Babybjorn eenvoudige modellen en meer comfortabele draagzakken met een heupgordel die je lang op je rug kunt dragen. Met een draagzak van Babybjorn kun je je baby dicht bij je houden terwijl je je handen vrij hebt om andere dingen te doen!

Babybjorn draagzak

Waarom een Babybjorn draagzak?

 

Baby’s houden ervan dicht bij hun ouders te zijn. Daarnaast versterkt een draagzak de band met baby en moeder door huid-op-huid contact. Als een baby huilt, kalmeert hij vaak als hij zich dicht bij zijn ouders voelt. Er zijn veel voordelen aan het dragen van je kind in een draagzak!

  • Dragen versterkt de band tussen jou en je kindje.
  • Het kindje is bij je en hoort je stem, wat je ook aan het doen bent.
  • Je hebt je kindje dicht bij je, terwijl je toch je handen vrij hebt om iets anders te doen
  • Je bent veel vrijer in bewegen dan wanneer je een kinderwagen mee hebt.
  • Een baby die je in een draagzak draagt huilt minder vaak.

Een BabyBjorn als cadeautje (voor jezelf?)

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of babyshower cadeau? Of wil je jezelf een verrassen omdat je het verdiend? Kijk dan eens naar een BabyBjorn draagzak. Deze draagzak is een leuk cadeau-idee voor de kersverse moeder.

BabyBjorn draagzak kopen

Babybjorn draagzakken zijn gemakkelijk in gebruik en houden je kind in een verticale positie. Dit helpt hun luchtwegen vrij te houden, en laat ook vrije beweging van armen en benen toe. Er zijn verschillende kleuren en modellen Babybjorn draagzakken, waaronder eenvoudige draagzakken voor pasgeborenen en meer geavanceerde draagzakken met een heupgordel en de mogelijkheid om het kind ergonomisch op de rug te dragen.