artipoppe blackfeather logo 2 - BesteBabyDraagzak.nl

Artipoppe draagzak

Artipoppe maakt babydragers om moeders te helpen zich krachtig te voelen en hun vrouwelijke energie tot uitdrukking te brengen. De draagzakken zijn ontworpen om aan de praktische en esthetische behoeften van moeders en kinderen te voldoen. Dit versterkt de band tussen moeder en kind door het huid-op-huid contact.

Artipoppe draagzak bij bestebabydraagzak.nl

Waarom een Artipoppe draagzak?

Artipoppe staat achter alle vrouwen en vindt dat moeders zich vrij door de wereld moeten kunnen bewegen. Dit is waar hun draagzakken voor staan: een zorgvuldig gemaakt product dat je kind dicht bij je houdt terwijl jij de wereld als jouw domein blijft zien.

De Artipoppe draagzak is niet zomaar een draagzak – het is een lifestyle die aansluit bij een krachtige beweging. Artipoppe wil je leven als moeder vereenvoudigen, maar je ook uitdagen om trouw te blijven aan jezelf. Een Zeitgeist Draagzak helpt je jezelf te zijn, zelfvertrouwen uit te stralen, je mooi te voelen en de wereld te laten zien dat je om je baby geeft – en ook om jezelf, de planeet en de mensen om je heen.

Artipoppe als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een kraamcadeau of babyshowercadeau? Kijk dan eens naar een Artipoppe draagzak. Deze draagzak is een leuk cadeau-idee voor de kersverse moeder. De Artipoppe draagzak is een handgemaakte, milieuvriendelijke draagzak die gebruikt kan worden voor baby’s vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd. Hij is gemaakt van biologisch katoen en is ontworpen om comfortabel te zijn voor zowel de baby als de ouder.

Artipoppe voor jongens en meisjes

De Artipoppe draagzak kan gebruikt worden voor jongens en meisjes, wat het een veelzijdige geschenkkeuze maakt. De draagzak is handgemaakt waardoor hij wat kostbaarder is dan andere merken. Hij is er in verschillende kleuren, zodat de kersverse moeder er een kan kiezen die bij haar stijl past.

Anna van den Bogert – Oprichter Artipoppe

Anna van den Bogert richtte Artipoppe op in 2012. De producten zijn nu verkrijgbaar in meer dan 90 landen over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Azië en Oceanië. De Verenigde Staten en Europa zijn de grootste markten van het bedrijf, met het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, België en Nederland als enkele van de grootste landen voor de verkoop.

Een Artipoppe draagzak voor de liefhebber

Als je een liefhebber bent van baby-dragen, dan zul je de Artipoppe draagzak geweldig vinden. Deze luxueuze draagzak is met de hand gemaakt van de fijnste materialen, en hij is ontworpen om ultiem comfort te bieden aan zowel jou als je kleintje. De Artipoppe draagzak is perfect voor pasgeborenen tot en met peuters, en hij kan in verschillende houdingen gedragen worden. Of je nu een dagelijkse drager zoekt of een drager voor speciale gelegenheden, de Artipoppe voldoet zeker aan je behoeften.

Wat zijn de kenmerken van een Artipoppe draagzak?

De Artipoppe draagzak is een luxueuze en comfortabele drager die perfect is voor pasgeborenen tot peuters. Hij kan in verschillende posities gedragen worden, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. De draagzak is gemaakt van de fijnste materialen en is ontworpen om ultiem comfort te bieden aan zowel jou als je kleintje. 2. Beschrijf de verschillende posities waarin de Artipoppe draagzak gedragen kan worden

De Artipoppe draagzak kan in verschillende posities gedragen worden, waardoor hij perfect is voor elke situatie. Of je nu een dagelijkse drager zoekt of eentje voor speciale gelegenheden, de Artipoppe voldoet zeker aan je behoeften.

Hoe kan de draagzak gebruikt worden bij pasgeborenen en peuters?

De Artipoppe draagzak kan gebruikt worden bij pasgeborenen en peuters. Er zijn drie manieren om je kleintje te dragen: op je buik, op je rug, of op je heup. Voordragen is ideaal voor als je baby tussen acht weken en vier maanden oud is. Je moet bij deze positie een infant insert gebruiken. Om een rugdrager te doen, doe je eerst de drager om zonder dat je baby erin zit. Breng je kleintje dan om en om naar je rug en zet hem vast in de drager. Deze positie is het beste voor als je kind minstens vijf maanden oud is en zelfstandig rechtop kan zitten. Voor een heupdrager doe je de drager aan zonder dat je baby erin zit. Dan breng je kleintje om en om naar je heup en zet hem vast in de drager. Deze positie is het beste voor als je kind minstens zes maanden oud is

Alle drie de posities zijn comfortabel voor zowel jou als je baby, en laten je toe je handen vrij te hebben terwijl je je kleintje draagt.